Blogg

Stort tack 2022 för allt du bjudit på!

2022 som började med att Ibra skadade sig och missade Polish Open som vi sett så mycket fram emot. Vic steppade upp och kvalade till World Agility Open istället, trots att hon precis lämnat klass 1 i våras. Så i maj for vi iväg till Nederländerna och tävlade på vårt första mästerskap tillsammans. På WAO kvalade vi till finalerna i både lag, Games och Biathlon och vi växte så mycket tillsammans i mästerskapsmiljön. Vi kom 7:a totalt i Games och fyra med laget. 

Våren fortsatte med att  Ibra gjorde comeback och vi tog en tredjeplats på årets landslagsuttagning och därmed kvalade till FCI VM, Nordiska Mästerskapen och European Open. Helt otroligt!

Under tiden växte min mage med ett litet liv i så jag tackade nej til VM tidigt och valde att satsa på bara EO och NM. På EO satte vi riktigt bra tider och var en rivning ifrån att nå finalen individuellt. Och i lag presterade vi en tredjeplats i kvalloppet och fick springa final men där drog laget på sig några fel och det räckte inte hela vägen. 

På NM var magen ännu större och jag hade svårt att springa och problem med foglossning. Men vi gjorde det för att det är det bästa vi vet och vi kom till finalen och där var det så nära men ändå inte, ett litet missförstånd och vi slutade 6:a individuellt i finalen på NM 2022. 

Vi tackar Svenska Agilityklubben och alla lagkompisar för fantastiska upplevelser tillsammans!

Bonus: Ibra och Vic blev klubbmästare på Örebro BK på hösten någon månad innan bebis poppade ut. Vic tillsammans med annan förare och Ibra sprang med sin höggravida matte.