Blogg

Swedish Open 2019

Swedish Open gick av stapeln i Vårgårda i helgen som var och det verkar bli Sveriges största tävling 2019. Alla klasser över tre dagar och även en del ekipage från andra länder. Inne i den konstgräsbelagda fotbollshallen vard det tre banor igång samtidigt med kravallstaket som avskiljare, tack och lov.

För Ibra blev det debuten i klass tre i helgen och hon överraskade med att komma runt det första loppet på 15 fel. Den var en fantastisk agilitybana av Fanny Gott. Två rivningar och ett slalomfel. Jag var efter från start eftersom jag inte ville lämna henne på gungan. Men hon lyssnade fint på min handling trots att jag var efter och det kändes som en väldigt fin debut. 

Resten av loppen under helgen var Ibra mer speedad och jag tappade henne flera gånger in i tunnlar hon inte skulle ta. S-svängar var också mycket svårt att genomföra för henne när jag hade så bråttom iväg. Det var många episka banor vi fick springa på i helgen och vissa delar satte vi perfekt men det var riktigt svårt att hålla ihop en hel bana, eller ens en halv. Det kommer vi få jobba mer på! Nu har vi chansen att träna lite innan Gåsahoppet som väntar till påsk. 

Film på loppet vi kom runt och lite mer från SO

Skapa en gratis hemsida du också!
Cybersite.se skapar du hemsidan snabbt och enkelt med färdiga designmallar